Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32068
Назва: Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості
Автори: Гусь, Ю. Г.
Науковий керівник : Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Гусь Ю. Г. Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Коваленко В. О., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.115.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32068
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_115-115.pdf153.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.