Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32068
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Коваленко, В. О. | - |
dc.contributor.advisor | Чернова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Гусь, Ю. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-13T15:26:18Z | - |
dc.date.available | 2023-05-13T15:26:18Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Гусь Ю. Г. Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Коваленко В. О., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.115. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32068 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_115-115.pdf | 153.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.