Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32068
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКоваленко, В. О.-
dc.contributor.advisorЧернова, Л. О.-
dc.contributor.authorГусь, Ю. Г.-
dc.date.accessioned2023-05-13T15:26:18Z-
dc.date.available2023-05-13T15:26:18Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГусь Ю. Г. Показники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Коваленко В. О., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.115.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32068-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleПоказники якості печінкового паштету, збагаченого білковою добавкою з колагеновмісної сировини птахопереробної промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_115-115.pdf153.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.