Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32067
Title: Створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм
Authors: Варавенко, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Серік, М. Л.
Шурдук, І. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Варавенко А. О. Створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Серік М. Л., Шурдук І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.114.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32067
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_114-114.pdf128.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.