Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32067
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСерік, М. Л.-
dc.contributor.advisorШурдук, І. В.-
dc.contributor.authorВаравенко, А. О.-
dc.date.accessioned2023-05-13T15:23:52Z-
dc.date.available2023-05-13T15:23:52Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВаравенко А. О. Створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальцієм. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Серік М. Л., Шурдук І. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.114.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32067-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleСтворення м’ясних емульсійних виробів, збагачених кальціємuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_114-114.pdf128.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.