Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32066
Назва: Особливості виробництва продуктів підвищеної біологічної цінності на основі ферментованого топінамбура
Автори: Буланша, Н. А.
Науковий керівник : Біленька, І. Р.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Буланша Н. А. Особливості виробництва продуктів підвищеної біологічної цінності на основі ферментованого топінамбура. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Біленька І. Р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.113.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32066
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_113-113.pdf128.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.