Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32066
Название: Особливості виробництва продуктів підвищеної біологічної цінності на основі ферментованого топінамбура
Авторы: Буланша, Н. А.
Научный руководитель: Біленька, І. Р.
Дата публикации: 2013
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Буланша Н. А. Особливості виробництва продуктів підвищеної біологічної цінності на основі ферментованого топінамбура. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Біленька І. Р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.113.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32066
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_113-113.pdf128.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.