Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32066
Title: Особливості виробництва продуктів підвищеної біологічної цінності на основі ферментованого топінамбура
Authors: Буланша, Н. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Біленька, І. Р.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Буланша Н. А. Особливості виробництва продуктів підвищеної біологічної цінності на основі ферментованого топінамбура. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Біленька І. Р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.113.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32066
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_113-113.pdf128.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.