Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32066
Title: | Особливості виробництва продуктів підвищеної біологічної цінності на основі ферментованого топінамбура |
Authors: | Буланша, Н. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Біленька, І. Р. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХДУХТ |
Citation: | Буланша Н. А. Особливості виробництва продуктів підвищеної біологічної цінності на основі ферментованого топінамбура. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Біленька І. Р. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.113. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32066 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_113-113.pdf | 128.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.