Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32065
Название: | Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробів |
Авторы: | Бондар, А. Ю. |
Научный руководитель: | Коваленко, В. О. Панікарова, Б. О. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Бондар А. Ю. Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Коваленко В. О., Панікарова Б. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.112. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32065 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_112-112.pdf | 154.06 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.