Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32065
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКоваленко, В. О.-
dc.contributor.advisorПанікарова, Б. О.-
dc.contributor.authorБондар, А. Ю.-
dc.date.accessioned2023-05-13T15:19:26Z-
dc.date.available2023-05-13T15:19:26Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБондар А. Ю. Обґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Коваленко В. О., Панікарова Б. О. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.112.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32065-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХДУХТuk_UA
dc.titleОбґрунтування використання білкової добавки на основі ферментованої колагеновмісної сировини в технології рибних кулінарних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_112-112.pdf154.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.