Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 1 (11)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Розробка перспективних технологічних процесів переробки дикорослої та пряно-ароматичної сировини й обладнання з використанням НВЧ нагріву і вакуумування
Єфремов, Ю. І.
;
Михайлова, С. В.
;
Кострова, К. В.
;
Деменко, А. А.
2010
Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини
Гніцевич, В. А.
;
Федотова, Н. А.
2010
Дослідження впливу рецептурного складу на в’язкість згустку сирного продукту м’якого
Перцевой, Ф. В.
;
Обозна, М. В.
;
Поліщук, Г. Є.
Discover
Author
1
Гніцевич, В. А.
1
Деменко, А. А.
1
Кострова, К. В.
1
Михайлова, С. В.
1
Обозна, М. В.
1
Перцевой, Ф. В.
1
Поліщук, Г. Є.
1
Федотова, Н. А.
1
Єфремов, Ю. І.
Subject
1
борошно кукурудзяне
1
білково-рослинні напівфабрикати
1
вакуумування
1
в’язкість згустку
1
дикоросла та пряно-ароматична сир...
1
дрібнодисперсні системи
1
НВЧ-нагрів
1
олія соняшникова
1
сирний продукт м’який
1
сухе знежирене молоко
.
next >
Date issued
3
2010
Has File(s)
3
true