Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31985
Назва: Розробка технології морозива з використанням фруктово-ягідних наповнювачів капсульованих
Автори: Хомутова, Т. Ю.
Міронов, О. Ю.
Науковий керівник : Пивоваров, П. П.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Хомутова Т. Ю., Міронов О. Ю. Розробка технології морозива з використанням фруктово-ягідних наповнювачів капсульованих. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 56.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31985
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_56.pdf138.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.