Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31985
Название: Розробка технології морозива з використанням фруктово-ягідних наповнювачів капсульованих
Авторы: Хомутова, Т. Ю.
Міронов, О. Ю.
Научный руководитель: Пивоваров, П. П.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Хомутова Т. Ю., Міронов О. Ю. Розробка технології морозива з використанням фруктово-ягідних наповнювачів капсульованих. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Пивоваров П. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 56.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31985
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_56.pdf138.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.