Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31875
Назва: Перспективи використання капсульованої рослинної олії в технологіях салатів із листкових овочів
Автори: Іванова, О. А.
Павелкевич, В. М.
Науковий керівник : Коротаєва, Є. О.
Пивоваров, Є. П.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Іванова О. А., Павелкевич В. М. Перспективи використання капсульованої рослинної олії в технологіях салатів із листкових овочів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Коротаєва Є. О., Пивоваров Є. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31875
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_19.pdf137.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.