Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31875
Title: Перспективи використання капсульованої рослинної олії в технологіях салатів із листкових овочів
Authors: Іванова, О. А.
Павелкевич, В. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Коротаєва, Є. О.
Пивоваров, Є. П.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Іванова О. А., Павелкевич В. М. Перспективи використання капсульованої рослинної олії в технологіях салатів із листкових овочів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер.: Коротаєва Є. О., Пивоваров Є. П. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 19.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31875
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_19.pdf137.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.