Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31874
Назва: Розширення асортименту перших страв української кухні – кулешиків (заправних супів)
Автори: Завадська, О. І.
Третякова, О. С.
Науковий керівник : Журавльов, С. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Завадська О. І., Третякова О. С. Розширення асортименту перших страв української кухні – кулешиків (заправних супів). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 18.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31874
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_18.pdf168.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.