Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31874
Название: Розширення асортименту перших страв української кухні – кулешиків (заправних супів)
Авторы: Завадська, О. І.
Третякова, О. С.
Научный руководитель: Журавльов, С. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Завадська О. І., Третякова О. С. Розширення асортименту перших страв української кухні – кулешиків (заправних супів). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 18.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31874
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_18.pdf168.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.