Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31860
Title: Науково-етнографічне дослідження та адаптація страв східної кухні для закладів України
Authors: Богачкін, Д. А.
Тупкаленко, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Журавльов, С. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Богачкін Д. А., Тупкаленко О. В. Науково-етнографічне дослідження та адаптація страв східної кухні для закладів України. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 4.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31860
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_4.pdf168.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.