Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31860
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Журавльов, С. В. | - |
dc.contributor.author | Богачкін, Д. А. | - |
dc.contributor.author | Тупкаленко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-11T05:19:46Z | - |
dc.date.available | 2023-05-11T05:19:46Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Богачкін Д. А., Тупкаленко О. В. Науково-етнографічне дослідження та адаптація страв східної кухні для закладів України. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Журавльов С. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 4. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31860 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Науково-етнографічне дослідження та адаптація страв східної кухні для закладів України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_4.pdf | 168.18 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.