Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31076
Назва: Особливості підвищення конкурентоспроможності вітчизняного зерна на світовому ринку
Автори: Курбатова, С. В.
Науковий керівник : Левкіна, Р. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Курбатова С. В. Особливості підвищення конкурентоспроможності вітчизняного зерна на світовому ринку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспіратів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія", 15-16 жовтня 2020 р.; наук. кер. Левкіна Р. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 193-194.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31076
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія"



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.