Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31076
Название: | Особливості підвищення конкурентоспроможності вітчизняного зерна на світовому ринку |
Авторы: | Курбатова, С. В. |
Научный руководитель: | Левкіна, Р. В. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Курбатова С. В. Особливості підвищення конкурентоспроможності вітчизняного зерна на світовому ринку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспіратів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія", 15-16 жовтня 2020 р.; наук. кер. Левкіна Р. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 193-194. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31076 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Materialy Mizhnarod nauk-prakt konf studentiv, aspirantiv ta molodykh vchenykh ekspluatatsiina ta servisna inzheneriia_2020_85.pdf | 356.93 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.