Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31076
Название: Особливості підвищення конкурентоспроможності вітчизняного зерна на світовому ринку
Авторы: Курбатова, С. В.
Научный руководитель: Левкіна, Р. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Курбатова С. В. Особливості підвищення конкурентоспроможності вітчизняного зерна на світовому ринку. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспіратів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія", 15-16 жовтня 2020 р.; наук. кер. Левкіна Р. В. Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 193-194.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31076
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія"



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.