Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31023
Title: Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста
Other Titles: Влияние трансглютаминазы на газообразующую и газоудерживающую спсобность рисового теста
Influence of liquid phase and enzyme of transglyutaminazi is on biochemical processes of bezglyutenovogo of dough
Authors: Шаніна, О. М.
Алексенко, В. О.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Шаніна О. М. , Алексенко В. О. Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 341-349
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: В статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування різної рідкої фази та ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача безглютенового тіста для хлібобулочних виробів. Встановлено підвищення газоутворюючої та газоутримуючої здатності, що дозволяє дати позитивний прогноз щодо якості готової хлібобулочної продукції
В статье рассмотрено технологические и научные аспекты использования разной жидкой фазы и фермента трансглютаминазы (ТГ) как структурообразователя безглютенового теста для хлебобулочных изделий. Установлено повышение гоазообразующей и газоудерживающей способности, что позволяет дать позитивный прогноз относительно качества готовой хлебобулочной продукции
In the article the technological and scientific aspects of application of different liquid phase and enzyme of transglyutaminaza (TG) are considered as strukturoutvoryuvacha of bezglyutenovogo dough for bakegoodss. The increase of gazoutvoryuyuchei and gas-retaining ability is set due to formation of tie-bars between the molecules of albumen
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31023
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_52.pdf315.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.