Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31023
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorАлексенко, В. О.-
dc.date.accessioned2023-04-27T13:08:30Z-
dc.date.available2023-04-27T13:08:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationШаніна О. М. , Алексенко В. О. Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 341-349uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31023-
dc.description.abstractВ статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування різної рідкої фази та ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача безглютенового тіста для хлібобулочних виробів. Встановлено підвищення газоутворюючої та газоутримуючої здатності, що дозволяє дати позитивний прогноз щодо якості готової хлібобулочної продукціїuk_UA
dc.description.abstractВ статье рассмотрено технологические и научные аспекты использования разной жидкой фазы и фермента трансглютаминазы (ТГ) как структурообразователя безглютенового теста для хлебобулочных изделий. Установлено повышение гоазообразующей и газоудерживающей способности, что позволяет дать позитивный прогноз относительно качества готовой хлебобулочной продукцииuk_UA
dc.description.abstractIn the article the technological and scientific aspects of application of different liquid phase and enzyme of transglyutaminaza (TG) are considered as strukturoutvoryuvacha of bezglyutenovogo dough for bakegoodss. The increase of gazoutvoryuyuchei and gas-retaining ability is set due to formation of tie-bars between the molecules of albumenuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleВплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тістаuk_UA
dc.title.alternativeВлияние трансглютаминазы на газообразующую и газоудерживающую спсобность рисового тестаuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of liquid phase and enzyme of transglyutaminazi is on biochemical processes of bezglyutenovogo of doughuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_52.pdf315.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.