Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31023
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Алексенко, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T13:08:30Z | - |
dc.date.available | 2023-04-27T13:08:30Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М. , Алексенко В. О. Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 341-349 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31023 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто технологічні та наукові аспекти застосування різної рідкої фази та ферменту трансглютаміназа (ТГ) як структуроутворювача безглютенового тіста для хлібобулочних виробів. Встановлено підвищення газоутворюючої та газоутримуючої здатності, що дозволяє дати позитивний прогноз щодо якості готової хлібобулочної продукції | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье рассмотрено технологические и научные аспекты использования разной жидкой фазы и фермента трансглютаминазы (ТГ) как структурообразователя безглютенового теста для хлебобулочных изделий. Установлено повышение гоазообразующей и газоудерживающей способности, что позволяет дать позитивный прогноз относительно качества готовой хлебобулочной продукции | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the technological and scientific aspects of application of different liquid phase and enzyme of transglyutaminaza (TG) are considered as strukturoutvoryuvacha of bezglyutenovogo dough for bakegoodss. The increase of gazoutvoryuyuchei and gas-retaining ability is set due to formation of tie-bars between the molecules of albumen | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 | - |
dc.title | Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста | uk_UA |
dc.title.alternative | Влияние трансглютаминазы на газообразующую и газоудерживающую спсобность рисового теста | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of liquid phase and enzyme of transglyutaminazi is on biochemical processes of bezglyutenovogo of dough | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_52.pdf | 315.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.