Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31022
Назва: Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника
Інші назви: Совершенствование технологии производства мясных изделий из ядром семена подсолнечника
Improvement of the technology of meat of products from the nucleus semechky sunflowers
Автори: Ковтун, А. В.
Коваль, О. А.
Галінська, О. С.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ковтун А. В. , Коваль О. А. , Галінська О. С. Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 334-340
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто питання використання ядра насіння соняшника у якості білків рослинного походження при виробництві м’ясо-рослинного продукту. Досліджено способи попередньої підготовки насіння соняшника, визначено оптимальні параметри його диспергування, оптимальні співвідношенні масових часток сумішей з м'яса та порошку з незнежиреного насіння соняшника
В статье рассмотрены вопросы использования ядра семян подсолнечника в качестве белков растительного происхождения при производстве мясо-растительного продукта. Исследованы способы предварительной подготовки семян подсолнечника, определены оптимальные параметры его диспергирования, оптимальные соотношении массовых долей смесей из мяса и порошка из необезжиренных семян подсолнечника
The paper considers the use of the kernel of sunflower seeds as proteins of plant origin in the production of cereal products. Investigated ways of preconditioning sunflower seeds and optimal parameters of the dispersion, the optimum ratio of mass fraction mixtures of meat and powder from neznezhyrenoho sunflower seeds
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31022
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_51.pdf479.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.