Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/31022
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовтун, А. В.-
dc.contributor.authorКоваль, О. А.-
dc.contributor.authorГалінська, О. С.-
dc.date.accessioned2023-04-27T13:00:46Z-
dc.date.available2023-04-27T13:00:46Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКовтун А. В. , Коваль О. А. , Галінська О. С. Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 334-340uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31022-
dc.description.abstractВ статті розглянуто питання використання ядра насіння соняшника у якості білків рослинного походження при виробництві м’ясо-рослинного продукту. Досліджено способи попередньої підготовки насіння соняшника, визначено оптимальні параметри його диспергування, оптимальні співвідношенні масових часток сумішей з м'яса та порошку з незнежиреного насіння соняшникаuk_UA
dc.description.abstractВ статье рассмотрены вопросы использования ядра семян подсолнечника в качестве белков растительного происхождения при производстве мясо-растительного продукта. Исследованы способы предварительной подготовки семян подсолнечника, определены оптимальные параметры его диспергирования, оптимальные соотношении массовых долей смесей из мяса и порошка из необезжиренных семян подсолнечникаuk_UA
dc.description.abstractThe paper considers the use of the kernel of sunflower seeds as proteins of plant origin in the production of cereal products. Investigated ways of preconditioning sunflower seeds and optimal parameters of the dispersion, the optimum ratio of mass fraction mixtures of meat and powder from neznezhyrenoho sunflower seedsuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleУдосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшникаuk_UA
dc.title.alternativeСовершенствование технологии производства мясных изделий из ядром семена подсолнечникаuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the technology of meat of products from the nucleus semechky sunflowersuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_51.pdf479.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.