Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31022
Title: Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника
Other Titles: Совершенствование технологии производства мясных изделий из ядром семена подсолнечника
Improvement of the technology of meat of products from the nucleus semechky sunflowers
Authors: Ковтун, А. В.
Коваль, О. А.
Галінська, О. С.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Ковтун А. В. , Коваль О. А. , Галінська О. С. Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 334-340
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: В статті розглянуто питання використання ядра насіння соняшника у якості білків рослинного походження при виробництві м’ясо-рослинного продукту. Досліджено способи попередньої підготовки насіння соняшника, визначено оптимальні параметри його диспергування, оптимальні співвідношенні масових часток сумішей з м'яса та порошку з незнежиреного насіння соняшника
В статье рассмотрены вопросы использования ядра семян подсолнечника в качестве белков растительного происхождения при производстве мясо-растительного продукта. Исследованы способы предварительной подготовки семян подсолнечника, определены оптимальные параметры его диспергирования, оптимальные соотношении массовых долей смесей из мяса и порошка из необезжиренных семян подсолнечника
The paper considers the use of the kernel of sunflower seeds as proteins of plant origin in the production of cereal products. Investigated ways of preconditioning sunflower seeds and optimal parameters of the dispersion, the optimum ratio of mass fraction mixtures of meat and powder from neznezhyrenoho sunflower seeds
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/31022
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_51.pdf479.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.