Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2010
Випуск 1 (11)
Випуск 2 (12)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типу
Мостова, Л. М.
;
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, П. П.
;
Михайлов, В. М.
;
Зайцев, А. В.
2010
Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів
Пивоваров, П. П.
;
Коваленко, А. А.
;
Михайлов, В. М.
;
Неклеса, О. П.
2010
Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів
Черевко, О. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
2010
Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктів
Маяк, В. І.
;
Михайлов, В. М.
;
Загорулько, О. Є.
;
Гольцов, В. В.
2010
Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостями
Михайлов, В. М.
;
Чуйко, А. М.
;
Томашевська, Р. Я.
2010
Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробки
Михайлов, В. М.
;
Дьяков, О. Г.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
2010
Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукції
Михайлов, В. М.
;
Чуйко, А. М.
;
Томашевська, Р. Я.
Discover
Author
2
Бабкіна, І. В.
2
Пивоваров, П. П.
2
Томашевська, Р. Я.
2
Чуйко, А. М.
2
Шевченко, А. О.
1
Гольцов, В. В.
1
Гринченко, О. О.
1
Дьяков, О. Г.
1
Загорулько, О. Є.
1
Зайцев, А. В.
.
next >
Subject
1
асортимент товарів
1
борошняна продукція
1
борошняні вироби
1
високов'язкі продукти
1
гетерогенні полісахариди
1
декстрини
1
десертна продукція емульсійного типу
1
електроконтактне нагрівання
1
емульсійні соуси
1
збалансована за хімічним складом ...
.
next >
Date issued
7
2010
Has File(s)
7
true