Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.007 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Наукове обґрунтування технології стабілізаційних систем на основі крохмалю та продуктів його модифікації для десертної продукції емульсійного типуМостова, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Михайлов, В. М.; Зайцев, А. В.
2010Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридівПивоваров, П. П.; Коваленко, А. А.; Михайлов, В. М.; Неклеса, О. П.
2010Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2010Теоретичне дослідження компресійних характеристик високов'язких продуктівМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Гольцов, В. В.
2010Загальні підходи до оптимізації інгредієнтного складу борошняних виробів із заданими властивостямиМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я.
2010Теоретичне моделювання комбінованого способу теплової обробкиМихайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2010Аналіз методів і наукове обґрунтування методології формування асортименту борошняної продукціїМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Томашевська, Р. Я.