Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30821
Назва: Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки
Інші назви: Исследование процесса сушки морковных выжимок при получении сухой каротинсодержащей добавки
Study of drying carrot pomace in obtaining dry additives containing carotene
Автори: Малежик, І. Ф.
Бессараб, О. С.
Бандуренко, Г. М.
Левківська, Т. М.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Малежик І. Ф. , Бессараб О. С. , Бандуренко Г. М. , Левківська Т. М. Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 150-156
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): Наведені експериментальні дані з сушіння морквяних вичавок конвективним способом, інфрачервоними променями та в полі НВЧ, а також вміст β-каротину в отриманих продуктах
Приведены данные по сушке морковных выжимок конвективным способом, инфракрасными лучами и в поле СВЧ, а также содержание β-каротина в полученных продуктах
Presents data about pomace drying by convective infrared and microwave methods, and the β-carotene content in the obtained products
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30821
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_23.pdf325.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.