Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30821
Название: | Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки |
Другие названия: | Исследование процесса сушки морковных выжимок при получении сухой каротинсодержащей добавки Study of drying carrot pomace in obtaining dry additives containing carotene |
Авторы: | Малежик, І. Ф. Бессараб, О. С. Бандуренко, Г. М. Левківська, Т. М. |
Дата публикации: | 2014 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Малежик І. Ф. , Бессараб О. С. , Бандуренко Г. М. , Левківська Т. М. Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 150-156 |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Краткий осмотр (реферат): | Наведені експериментальні дані з сушіння морквяних вичавок конвективним способом, інфрачервоними променями та в полі НВЧ, а також вміст β-каротину в отриманих продуктах Приведены данные по сушке морковных выжимок конвективным способом, инфракрасными лучами и в поле СВЧ, а также содержание β-каротина в полученных продуктах Presents data about pomace drying by convective infrared and microwave methods, and the β-carotene content in the obtained products |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30821 |
Располагается в коллекциях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_23.pdf | 325.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.