Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30821
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалежик, І. Ф.-
dc.contributor.authorБессараб, О. С.-
dc.contributor.authorБандуренко, Г. М.-
dc.contributor.authorЛевківська, Т. М.-
dc.date.accessioned2023-04-24T13:51:20Z-
dc.date.available2023-04-24T13:51:20Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМалежик І. Ф. , Бессараб О. С. , Бандуренко Г. М. , Левківська Т. М. Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 150-156uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30821-
dc.description.abstractНаведені експериментальні дані з сушіння морквяних вичавок конвективним способом, інфрачервоними променями та в полі НВЧ, а також вміст β-каротину в отриманих продуктахuk_UA
dc.description.abstractПриведены данные по сушке морковных выжимок конвективным способом, инфракрасными лучами и в поле СВЧ, а также содержание β-каротина в полученных продуктахuk_UA
dc.description.abstractPresents data about pomace drying by convective infrared and microwave methods, and the β-carotene content in the obtained productsuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152-
dc.titleДослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавкиuk_UA
dc.title.alternativeИсследование процесса сушки морковных выжимок при получении сухой каротинсодержащей добавкиuk_UA
dc.title.alternativeStudy of drying carrot pomace in obtaining dry additives containing caroteneuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_23.pdf325.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.