Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30821
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Малежик, І. Ф. | - |
dc.contributor.author | Бессараб, О. С. | - |
dc.contributor.author | Бандуренко, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Левківська, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-24T13:51:20Z | - |
dc.date.available | 2023-04-24T13:51:20Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Малежик І. Ф. , Бессараб О. С. , Бандуренко Г. М. , Левківська Т. М. Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 150-156 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30821 | - |
dc.description.abstract | Наведені експериментальні дані з сушіння морквяних вичавок конвективним способом, інфрачервоними променями та в полі НВЧ, а також вміст β-каротину в отриманих продуктах | uk_UA |
dc.description.abstract | Приведены данные по сушке морковных выжимок конвективным способом, инфракрасными лучами и в поле СВЧ, а также содержание β-каротина в полученных продуктах | uk_UA |
dc.description.abstract | Presents data about pomace drying by convective infrared and microwave methods, and the β-carotene content in the obtained products | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 | - |
dc.title | Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки | uk_UA |
dc.title.alternative | Исследование процесса сушки морковных выжимок при получении сухой каротинсодержащей добавки | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of drying carrot pomace in obtaining dry additives containing carotene | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_23.pdf | 325.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.