Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30758
Title: Количественные показатели сбалансированности нутриентов в мучных изделиях
Authors: Крутовой, Ж. А.
Запаренко, А. В.
Касилова, Л. А.
Зуева, А. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Крутовой Ж. А., Запаренко А. В., Касилова Л. А., Зуева А. В. Количественные показатели сбалансированности нутриентов в мучных изделиях. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 91-93
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30758
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-91-93.pdf234.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.