Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30758
Title: | Количественные показатели сбалансированности нутриентов в мучных изделиях |
Authors: | Крутовой, Ж. А. Запаренко, А. В. Касилова, Л. А. Зуева, А. В. |
Issue Date: | 22-May-2014 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Крутовой Ж. А., Запаренко А. В., Касилова Л. А., Зуева А. В. Количественные показатели сбалансированности нутриентов в мучных изделиях. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 91-93 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30758 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-91-93.pdf | 234.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.