Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30758
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовой, Ж. А.-
dc.contributor.authorЗапаренко, А. В.-
dc.contributor.authorКасилова, Л. А.-
dc.contributor.authorЗуева, А. В.-
dc.date.accessioned2023-04-24T11:49:30Z-
dc.date.available2023-04-24T11:49:30Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКрутовой Ж. А., Запаренко А. В., Касилова Л. А., Зуева А. В. Количественные показатели сбалансированности нутриентов в мучных изделиях. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 91-93uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30758-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleКоличественные показатели сбалансированности нутриентов в мучных изделияхuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-91-93.pdf234.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.