Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30669
Назва: Вплив екологічно безпечних способів передпосівної обробки насіння на урожайність і якість зерна пшениці озимої
Інші назви: Влияние экологически безопасных способов предпосевной обработки семян на урожайность и качество зерна пшеницы озимой
Effect environmentally friendly way preplant seed treatment on productivity and quality of winter wheat
Автори: Безпалько, В. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Безпалько В. В. Вплив екологічно безпечних способів передпосівної обробки насіння на урожайність і якість зерна пшениці озимої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 100-108
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Короткий огляд (реферат): Представлено дослідження з впливу екологічно чистої технології передпосівного мікрохвильового опромінювання насіння пшениці озимої, як окремо, так і з послідуючою обробкою регулятором росту рослин, з метою підвищення урожайності та зменшення пестицидного навантаження на посіви. Встановлено її позитивний вплив у підвищенні якості зерна та врожайних властивостей насіння
Представлены исследования по влиянию экологически чистой технологии предпосевного микроволнового облучения семян пшеницы озимой, как отдельно, так и с последующей обработкой регулятором роста растений, с целью повышение урожайности, уменьшения пестицидной нагрузки на посевы. Установлено его положительное влияние в повышении качества зерна и урожайных свойств семян
Presents research on the impact of environmentally friendly technology of presowing microwave irradiation of seeds of winter wheat, both separately and with the subsequent processing of a plant growth regulator, in order to reduce pesticide pressure on crops. Set in its positive impact in improving the quality of grain and fertile properties of seeds
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30669
Розташовується у зібраннях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VISNUK_№152_2014_16.pdf271.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.