Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30669
Назва: | Вплив екологічно безпечних способів передпосівної обробки насіння на урожайність і якість зерна пшениці озимої |
Інші назви: | Влияние экологически безопасных способов предпосевной обработки семян на урожайность и качество зерна пшеницы озимой Effect environmentally friendly way preplant seed treatment on productivity and quality of winter wheat |
Автори: | Безпалько, В. В. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Безпалько В. В. Вплив екологічно безпечних способів передпосівної обробки насіння на урожайність і якість зерна пшениці озимої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 100-108 |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152 |
Короткий огляд (реферат): | Представлено дослідження з впливу екологічно чистої технології передпосівного мікрохвильового опромінювання насіння пшениці озимої, як окремо, так і з послідуючою обробкою регулятором росту рослин, з метою підвищення урожайності та зменшення пестицидного навантаження на посіви. Встановлено її позитивний вплив у підвищенні якості зерна та врожайних властивостей насіння Представлены исследования по влиянию экологически чистой технологии предпосевного микроволнового облучения семян пшеницы озимой, как отдельно, так и с последующей обработкой регулятором роста растений, с целью повышение урожайности, уменьшения пестицидной нагрузки на посевы. Установлено его положительное влияние в повышении качества зерна и урожайных свойств семян Presents research on the impact of environmentally friendly technology of presowing microwave irradiation of seeds of winter wheat, both separately and with the subsequent processing of a plant growth regulator, in order to reduce pesticide pressure on crops. Set in its positive impact in improving the quality of grain and fertile properties of seeds |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30669 |
Розташовується у зібраннях: | Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VISNUK_№152_2014_16.pdf | 271.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.