Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30669
Название: Вплив екологічно безпечних способів передпосівної обробки насіння на урожайність і якість зерна пшениці озимої
Другие названия: Влияние экологически безопасных способов предпосевной обработки семян на урожайность и качество зерна пшеницы озимой
Effect environmentally friendly way preplant seed treatment on productivity and quality of winter wheat
Авторы: Безпалько, В. В.
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Безпалько В. В. Вплив екологічно безпечних способів передпосівної обробки насіння на урожайність і якість зерна пшениці озимої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 100-108
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Краткий осмотр (реферат): Представлено дослідження з впливу екологічно чистої технології передпосівного мікрохвильового опромінювання насіння пшениці озимої, як окремо, так і з послідуючою обробкою регулятором росту рослин, з метою підвищення урожайності та зменшення пестицидного навантаження на посіви. Встановлено її позитивний вплив у підвищенні якості зерна та врожайних властивостей насіння
Представлены исследования по влиянию экологически чистой технологии предпосевного микроволнового облучения семян пшеницы озимой, как отдельно, так и с последующей обработкой регулятором роста растений, с целью повышение урожайности, уменьшения пестицидной нагрузки на посевы. Установлено его положительное влияние в повышении качества зерна и урожайных свойств семян
Presents research on the impact of environmentally friendly technology of presowing microwave irradiation of seeds of winter wheat, both separately and with the subsequent processing of a plant growth regulator, in order to reduce pesticide pressure on crops. Set in its positive impact in improving the quality of grain and fertile properties of seeds
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30669
Располагается в коллекциях:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VISNUK_№152_2014_16.pdf271.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.