Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30669
Title: Вплив екологічно безпечних способів передпосівної обробки насіння на урожайність і якість зерна пшениці озимої
Other Titles: Влияние экологически безопасных способов предпосевной обработки семян на урожайность и качество зерна пшеницы озимой
Effect environmentally friendly way preplant seed treatment on productivity and quality of winter wheat
Authors: Безпалько, В. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Безпалько В. В. Вплив екологічно безпечних способів передпосівної обробки насіння на урожайність і якість зерна пшениці озимої. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 100-108
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: Представлено дослідження з впливу екологічно чистої технології передпосівного мікрохвильового опромінювання насіння пшениці озимої, як окремо, так і з послідуючою обробкою регулятором росту рослин, з метою підвищення урожайності та зменшення пестицидного навантаження на посіви. Встановлено її позитивний вплив у підвищенні якості зерна та врожайних властивостей насіння
Представлены исследования по влиянию экологически чистой технологии предпосевного микроволнового облучения семян пшеницы озимой, как отдельно, так и с последующей обработкой регулятором роста растений, с целью повышение урожайности, уменьшения пестицидной нагрузки на посевы. Установлено его положительное влияние в повышении качества зерна и урожайных свойств семян
Presents research on the impact of environmentally friendly technology of presowing microwave irradiation of seeds of winter wheat, both separately and with the subsequent processing of a plant growth regulator, in order to reduce pesticide pressure on crops. Set in its positive impact in improving the quality of grain and fertile properties of seeds
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30669
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_16.pdf271.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.