Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30278
Название: Розробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів
Авторы: Рудніченко, Л. Л.
Научный руководитель: Дроменко, О. Б.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рудніченко Л. Л. Розробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.99.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30278
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_25.04.2013_1_99-99.pdf160.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.