Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30278
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дроменко, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Рудніченко, Л. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-18T10:26:38Z | - |
dc.date.available | 2023-04-18T10:26:38Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Рудніченко Л. Л. Розробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.99. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30278 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Розробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_25.04.2013_1_99-99.pdf | 160.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.