Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30278
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorРудніченко, Л. Л.-
dc.date.accessioned2023-04-18T10:26:38Z-
dc.date.available2023-04-18T10:26:38Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationРудніченко Л. Л. Розробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.99.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30278-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_99-99.pdf160.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.