Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30278
Title: Розробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів
Authors: Рудніченко, Л. Л.
metadata.dc.contributor.advisor: Дроменко, О. Б.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рудніченко Л. Л. Розробка технології функціональної емульсійної системи для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних заморожених напівфабрикатів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Дроменко О. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С.99.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30278
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_99-99.pdf160.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.