Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30238
Назва: Аналіз метрологічного забезпечення підприємств м’ясопереробної галузі
Автори: Андрієвський, А. Ю.
Фоменко, І. М.
Науковий керівник : Онищенко В. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Андрієвський А. Ю., Фоменко І. М. Аналіз метрологічного забезпечення підприємств м’ясопереробної галузі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Онищенко В. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 85.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30238
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_85-85.pdf160.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.