Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30238
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОнищенко В. М.-
dc.contributor.authorАндрієвський, А. Ю.-
dc.contributor.authorФоменко, І. М.-
dc.date.accessioned2023-04-18T09:50:32Z-
dc.date.available2023-04-18T09:50:32Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАндрієвський А. Ю., Фоменко І. М. Аналіз метрологічного забезпечення підприємств м’ясопереробної галузі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Онищенко В. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 85.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30238-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз метрологічного забезпечення підприємств м’ясопереробної галузіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_85-85.pdf160.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.