Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30003
Название: | Food packaging materials and their functions |
Авторы: | Соколова, Г. С. |
Научный руководитель: | Бєлікова, О. Ф. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Соколова Г. С. Food packaging materials and their functions. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Бєлікова О. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 376-377. |
Краткий осмотр (реферат): | Доповідь присвячено проблемі вибору пакувальних матеріалів для харчових продуктів. Проаналізовано властивості обраних матеріалів та основні функції упаковки. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30003 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_376.pdf | 242.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.