Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30003
Название: Food packaging materials and their functions
Авторы: Соколова, Г. С.
Научный руководитель: Бєлікова, О. Ф.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Соколова Г. С. Food packaging materials and their functions. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Бєлікова О. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 376-377.
Краткий осмотр (реферат): Доповідь присвячено проблемі вибору пакувальних матеріалів для харчових продуктів. Проаналізовано властивості обраних матеріалів та основні функції упаковки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30003
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_376.pdf242.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.