Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30003
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБєлікова, О. Ф.-
dc.contributor.authorСоколова, Г. С.-
dc.date.accessioned2023-04-14T11:51:38Z-
dc.date.available2023-04-14T11:51:38Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСоколова Г. С. Food packaging materials and their functions. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Бєлікова О. Ф. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 376-377.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30003-
dc.description.abstractДоповідь присвячено проблемі вибору пакувальних матеріалів для харчових продуктів. Проаналізовано властивості обраних матеріалів та основні функції упаковки.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleFood packaging materials and their functionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_376.pdf242.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.