Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30002
Назва: Organization of the hotel business
Автори: Свинцицька, С. В.
Науковий керівник : Подворна, Л. А.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Свинцицька С. В. Organization of the hotel business. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 375.
Короткий огляд (реферат): Доповідь дає загальну характеристику організації готельної справи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30002
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_375.pdf172.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.