Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29986
Title: Der Käse und die gesundheit
Authors: Медведєва, Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Тріщ, О. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Медведєва Є. Der Käse und die gesundheit. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Тріщ О. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 359.
Abstract: Доповідь присвячено сиру та його впливу на здоров’я людини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29986
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_359.pdf173.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.