Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29986
Назва: Der Käse und die gesundheit
Автори: Медведєва, Є.
Науковий керівник : Тріщ, О. М.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Медведєва Є. Der Käse und die gesundheit. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Тріщ О. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 359.
Короткий огляд (реферат): Доповідь присвячено сиру та його впливу на здоров’я людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29986
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_359.pdf173.59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.