Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29966
Title: | From the history of bread and cakes |
Authors: | Деревянко, О. М. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Архипова, В. О. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Деревянко О. М. From the history of bread and cakes. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 339. |
Abstract: | Розглянуто походження хлібу та термінології, пов’язаної з випічкою, а також рекомендації щодо декорування. тортів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29966 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_339.pdf | 173.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.