Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29966
Назва: From the history of bread and cakes
Автори: Деревянко, О. М.
Науковий керівник : Архипова, В. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Деревянко О. М. From the history of bread and cakes. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 339.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто походження хлібу та термінології, пов’язаної з випічкою, а також рекомендації щодо декорування. тортів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29966
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_339.pdf173.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.