Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАрхипова, В. О.-
dc.contributor.authorДеревянко, О. М.-
dc.date.accessioned2023-04-14T09:15:21Z-
dc.date.available2023-04-14T09:15:21Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationДеревянко О. М. From the history of bread and cakes. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 339.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29966-
dc.description.abstractРозглянуто походження хлібу та термінології, пов’язаної з випічкою, а також рекомендації щодо декорування. тортів.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleFrom the history of bread and cakesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_339.pdf173.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.