Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29966
Title: From the history of bread and cakes
Authors: Деревянко, О. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Архипова, В. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Деревянко О. М. From the history of bread and cakes. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 339.
Abstract: Розглянуто походження хлібу та термінології, пов’язаної з випічкою, а також рекомендації щодо декорування. тортів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29966
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_339.pdf173.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.