Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29964
Назва: | The japanese traditional cuisine: history and dishes (Японська кухня: історія та страви) |
Автори: | Григорян, А. А. |
Науковий керівник : | Ков’ях, І. І. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Григорян А. А.The japanese traditional cuisine: history and dishes (Японська кухня: історія та страви). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 337. |
Короткий огляд (реферат): | Доповідь містить історичні факти щодо формування японської національної кухні із збереженням традицій регіональних кухонь, застосування найулюбленіших продуктів і способів приготування традиційних страв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29964 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_337.pdf | 174.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.