Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29964
Название: | The japanese traditional cuisine: history and dishes (Японська кухня: історія та страви) |
Авторы: | Григорян, А. А. |
Научный руководитель: | Ков’ях, І. І. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Григорян А. А.The japanese traditional cuisine: history and dishes (Японська кухня: історія та страви). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 337. |
Краткий осмотр (реферат): | Доповідь містить історичні факти щодо формування японської національної кухні із збереженням традицій регіональних кухонь, застосування найулюбленіших продуктів і способів приготування традиційних страв. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29964 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_337.pdf | 174.82 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.