Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29964
Название: The japanese traditional cuisine: history and dishes (Японська кухня: історія та страви)
Авторы: Григорян, А. А.
Научный руководитель: Ков’ях, І. І.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Григорян А. А.The japanese traditional cuisine: history and dishes (Японська кухня: історія та страви). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 337.
Краткий осмотр (реферат): Доповідь містить історичні факти щодо формування японської національної кухні із збереженням традицій регіональних кухонь, застосування найулюбленіших продуктів і способів приготування традиційних страв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29964
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_337.pdf174.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.